Rocacorba va dictar sentència i va coronar Àngela Castelló i Jaume Cornellà, ambdós del Club Trail Running Girona, com a campions de la lligueta de cronoescalades nocturnes "Cims de Girona". La pujada a Rocacorba, aquest dijous, era la darrera de les tres curses després de les pujades a Sant Miquel i als Àngels. En aquesta última prova (5,17 quilòmetres amb 624 metres de desnivell positiu acumulat) es van imposar Cornellà i Castelló que van resultar també vencedors de la general.

En l´apartat femení, Àngela Castelló ja era la clara favorita perquè ja s´havia adjudicat les altres dues curses. En categoria masculina, tot i que Jordi Rabionet (TR- Esports Parra) havia guanyat les dues primeres cronoescalades, ho havia fet per un marge molt estret i degut al sistema de puntuació (basat en el temps aconseguit en cada prova i on el resultat de la primera prova es multiplica per 100, el de la segona per 200 i el de la tercera per 300) ja es preveia una jornada final trepidant entre Jaume Cornellà, Jordi Rabionet, Zoel Codolà (Club Trail Running Girona), Toti Bes (Club Trail Running Girona) i Eduard Baqué (TRC Aresta).

Pel que fa a la darrera cursa, Jaume Cornellà va arribar primer a Rocacorba amb un temps de 31:15. Segon va ser Adrià Canimas (32:08), també del Club Trail Running Girona, i el tercer Rabionet (32:30). Tot seguit arribarien Zoel Codolà, Ignasi Riuró, Eduard Baquer i Toti Bes. En l´apartat femení, Castelló va arribar amb un temps de 35:58, per davant de Paula Reixach del GEiEG (43:51) i Mònica Fàbrega (44:11). A darrera van arribar Pilar Fernández i Erola Bisquert.

Respecte a la general final, Cornellà va quedar en primer lloc, per davant de Jordi Rabionet i Zoel Codolà. Toti Bes va ser quart i Eduard Baqué, cinquè. En noies, a més d´Àngela castelló van completar el podi Mònica Fàbrega i Erola Bisquert (Unió Excursionista Vic). Pilar Fernández (run Fun) va ser quarta i Esther Sesé (Bikila Girona), cinquena.

Per acabar la festa del trailrunning gironí, la jornada va acabar amb un sopar a Canet d´Adri on hi van participar més d´un centenar de comensals i es van entregar els premis i es van sortejar els obsequis dels patrocinadors. "Cims de Girona" l´ha organitzat el Club Trail Running Girona amb la col·laboració d´Esports Nabes i Klassmark Trail.