El derbi de les urgències. Màxima emoció a l'estadi Palamós-Costa Brava. El degà, 15è amb 18 punts, es mesura contra el Peralada (19è, penúltim) amb 14. Després del parèntesi sense futbol a la Tercera Divisió del cap de setmana passat, el Palamós i el Peralada tornen a la competició amb ganes d'aconseguir una victòria que els permeti arribar a les festes de Nadal amb més tranquil·litat. Serà un partit especial per a Jaume Duran i Sergio Garcia ex palamosins ara a les ordres d'Arnau, com també Joan Pons, tot i que aquest últim, recuperat d'una greu lesió, encara no té ritme de partits i no reapareixerà. Al bàndol local, també hi han dos jugadors amb passat, en aquest cas, verd i blanc, Ignasi Pastor i Joan Corominas.

El Palamós va fer oficial el passat divendres el retorn del davanter Cristian del Moral. La temporada passada a les files del degà, del Moral, va marcar deu gols i va destacar per la seva velocitat, qualitat tècnica i bon colpeig a pilota aturada, que vé a suplir la baixa deixada per Roger Matamala.

De la seva banda el Peralada buscarà una victòria fora, però Arnau Sala haurà de fer l'alineació sense poder-hi incloure a Litus ni a Murga, lesionats.

Arnau Sala va comentar ahir que "sabem el que hem de fer, però la pilota no ens acaba d'entrar". La línia a seguir pels altempordanesos serà la mateixa de sempre, intentar dominar la pilota i buscar profunditat per crear perill prop de l'àrea de Bayona. El derbi es preveu intens perquè ambdós s'hi juguen molt.