No hi ha manera. L'Olot segueix encallat a domicili i se li resisteix la primera victòria llunt de la Garrotxa, que li donaria la confiança suficient per escalar posicions. Ahir no va poder superar el cuer, el Llosetí, en un partit que es va decidir gràcies a un penal a la mitja hora de joc.

Els últims sis partits sense perdre i la ratxa de victòries a casa semblava donar ales a un equip que estava creixent en les últimes jornades i que a Ses Illes va fer una petita passa enrere. El Llosetí, cuer de la categoria, va trobar en l'Olot un equip poc afortunat de cara a porteria i ansiós per aconseguir tres punts fora de casa. I ho va aprofitar per sumar la primera victòria a casa en tota la història del club a Segona Divisió B.

La primera part va ser dominada pel conjunt local. Empès per la seva afició i desitjant aconseguir per fi la primera victòria a casa, el Llosetí va sortir amb les piles ben carregades. Tenien el control del partit però l'Olot va tenir una de les ocasions més clares del primer temps. Va ser per Marcel Serramitja. El gironí, que tornava a sortir a l'onze titular, es va trobar amb una gran intervenció del porter Mingo després d'un fort xut. El conjunt de Rodri va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al marcador, ho va desaprofitar i poc després va rebre el gol que va ser definitiu.

Al minut 33 de partit, Jose va cometre penal sobre Cristian, que marxava en direcció la porteria defensada per Wilfred, i Nico Baleani, que ja va donar fa unes jornades la primera victòria de l'equip balear en tota la història a la categoria, va transformar la pena màxima per avançar el seu equip. L'Olot va rebre una estocada inesperada de la qual no s'aixecaria.

La baixa de Perea, lesionat en l'últim partit davant l'Hospitalet, va tornar a afectar l'atac olotí. Serramitja va tornar a tenir les seves ocasions i Sergio Ortiz es va lesionar. En un camp amb les dimensions molt reduïdes, l'Olot sabia que havia d'adaptar la seva filosofia de joc al camp d'Es Puig.

I va millorar a la segona part. L'entrada de Blázquez i de Gato van donar més profunditat a l'equip, que va disposar d'arribades perilloses, però que no van saber trobar rematades clares a la porteria de Mingo. L'Olot va tancar de mica en mica el Llosetí en el seu camp i Gato era l'home més incisiu. Tot i això, no hi havia manera.

Els olotins es van bolcar en atac, fins i tot amb Vallho despenjant pilotes, però no van trobar el camí del gol. A un minut del final, Marcel Serramitja la va tenir per tornar a donar a l'equip un punt fora de casa. El davanter de la Cellera de Ter va enviar la pilota al pal quan Mingo ja estava venut. Mala estrugança per a l'equip de Rodri.

Derrota que fa mal, al camp de l'últim classificat i seguint amb el factor psicològic en contra de no poder guanyar lluny del Municipal olotí. La pròxima opció la tindran passades les vacances de Nadal. Aleshores tidran el proper partit a domicili, però a casa, a la Garrotxa, a l'hàbitat natural de l'equip, l'Olot voldrà recuperar-se de la caiguda a Lloseta i intentarà superar l'Hèrcules per tancar l'any amb una victòria.