El River Plate es va imposar per 0-1 a l'Hiroshima Sanfrecce a la semifinal del Mundial de Clubs del Japó, un partit en què els argentins van aprofitar millor les seves oportunitats davant un rival que els va posar en dificultats a la primera meitat. Gràcies a un gol d'Alario a pilota parada, els «milionaris» es disputaran el trofeu intercontinental diumenge que ve a Yokohama davant el vencedor del duel entre el Barça i el Guangzhou Evergrande d'aquest matí.

El japonès Minagawa va fregar l'1 a 0 en dues ocasions, que van ser salvades per Barovero, la segona amb una estirada espectacular, mentre que Chajima va obligar el porter argentí a realitzar una altra intervenció decisiva després d'un contraatac. Després de la represa, el River va sortir amb una marxa més i Alario va poder avançar els de Buenos Aires en caçar una pilota que es va passejar fins a dues vegades per l'àrea petita, però el seu xut va sortir alt.

Els nipons seguien avisant al contraatac mentre el River trobava cada vegada més espais en la defensa nipona, encara que el primer gol del partit arribaria a pilota aturada. Alario rematava de cap a la xarxa una pilota que va quedar en l'aire després d'una mala sortida del porter nipó, que va fallar en atrapar la pilota mentre intentava rematar Maidana. Amb avantatge en el marcador, el River es va trobar més còmode sobre el terreny de joc davant d'uns nipons que acusaven l'acumulació de minuts -han disputat quatre partits en onze dies -, i tots dos equips van esgotar tots els seus canvis en el tram final.