Un dels noms històrics de l'Olot, Albert Forcadell, rebrà demà un homenatge aprofitant la visita a l'estadi de l'Hércules, amb qui l'exfutbolista també va jugar un parell de temporades. Olot, Espanyol a Primera Divisió, Figueres, Hèrcules i Mollerussa són els principals equips amb que va militar Forcadell que recorda bé la seva experiència amb els alacantins. «Va ser un canvi molt gran per mi, ja que vaig haver de marxar del Figueres. Alacant és una ciutat molt maca i l'Hércules era un equip molt important, tot i que no va ser la seva època més bona. Vaig estar molt bé al club i amb els companys. Jo ja m'hi hagués quedat, però per circumstàncies vaig haver de marxar», explicava aquesta setmana a la web de l'Olot.

Forcadell ha continuat sempre molt vinculat a l'Olot- on ha fet de jugador, entrenador, secretari tècnic i directiu - i veu ara bons ulls l'actual etapa a Segona B: «És poder tornar a gaudir de partits com un Olot-Hércules, la gent d'abans estava acostumada a això. Ara ho hem recuperat i no s'ha de perdre».

Abans del partit de demà contar l'Hèrcules, a dos quarts de cinc de la tarda, l'Olot farà un homenatge a Albert Forcadell que va ser peça clau en l'equip que va quedar campió de Tercera Divisió als inicis de la dècada dels vuitanta.