L'Olot tanca aquesta tarda (16.30) el 2015 al Municipal amb la visita d'un dels grans de la categoria, l'Hèrcules d'Alacant. Tercer classificat, amb 29 punts, el conjunt alacantí aspira a tornar a Segona Divisió A i compten amb plantilla per fer-ho, ja que hi trobem noms tals com Portillo, el gironí Chechu, un dels ídols de l'afició del Rico Pérez, Cuevas...

Amb tot, els olotins volen acabar l'any amb bones sensacions, encarar l'aturada nadalenca amb tranquil·litat per haver fet bé la feina i, una victòria davant aquest rival els en donaria molta. De fet, l'Hèrcules no espanta, motiva i, si bé els de Rodri vénen d'una derrota al camp del cuer, un Llosetí que va aconseguir sumar la seva primera victòria a casa, els garrotxins aspiren a mantenir la bona ratxa com a locals que els ha permès sortir del descens després d'un molt mal inici de curs.

Rodri, tanmateix, té l'inconvenient de no poder comptar amb Sergio Ortiz, lesionat a Es Puig poc abans del descans. La cara positiva, però, és la recuperació d'Alberto Perea, Djack i Diego.

De la seva banda, els alacantins viatgen a la Garrotxa sense els seus centrals: Álex Muñoz està lesionat, Atienza també, i a més a més, sancionat, i Rojas tampoc pot viatjar per sanció. A més, l'entrenador visitant, Manolo Herrero, ha deixat fora de la convocatòria al màxim golejador de l'equip, Manuel Gato (6 dianes), en una sorprenent decisió tècnica.

Rodri, el tècnic olotí, vol sumar la victòria perquè considera que "hem de recuperar els punts que ens hem deixat pel camí. Són una espina que tenim clavada". A més, Rodri vol "donar una alegria als seguidors abans d'acabar l'any i començar el 2016 amb bon gust de boca, recuperant efectius i afrontant amb optimisme la segona volta". A més a més, el tècnic creu que el partit "és per agafar presitgi i que la categoria reconegui el treball que estem fent".

El partit servirà per retre homenatge a Albert Forcadell, exjugador d'Olot i Hèrcules (entre altres clubs) als anys 80.