21 de desembre de 2015
21.12.2015

El Salt paga molt car el desencert i cau a casa amb el Menorca

Sorprenent derrota de l'equip d'Èric Surís contra el cuer, que encara no s'havia estrenat a la competició

21.12.2015 | 07:18

El Salt va caure, inesperadament, davant el Menorca, equip que encara no havia sumat cap victòria aquesta temporada i que va aconseguir aprofitar-se de l'ansietat del grup d'Èric Surís per aconseguir estrenar-se en l'apartat de triomfs.
La manca d'encert en els primers compassos del partit davant un rival, sobre el paper, assequible, va fer entrar en un estat d'ansietat a l'equip que no es van poder treure de sobre en el que restava d'encontre. Aquest desencert i ansietat va provocar que els saltencs fossin incapaços de trencar el partit quan en tenia oportunitat i veia com els visitants seguien sense afluixar el ritme.
Tot i arribar al descans amb tres punts d'avantatge, en un primer quart amb un tanteig bastant baix, els de Surís no van poder aprofitar aquest avantatge i els nervis els feien perdre ocasions clares de tir que, d'altra manera, haurien acabat a dins. Això va provocar que els visitants creiessin en les seves possibilitats i es mantinguessin vius dins el partit, acabant el tercer quart empatats a 42 i aconseguint dominar l'últim parcial per acabar imposant-se per un ajustat 48-50.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes