El vent ha fet per fi aparició a la badia de Palamós i ha permès que es posi en marxa la regata Christmas Race, que només havia pogut començar a navegar a alguna classe en la primera jornada.

En 470 femení, la campiona olímpica Ángela Pumariega, que forma parella amb Patricia Cantero, s'ha situat líder amb dos punts d'avantatge sobre les alemanyes Annika Bochmann i Marlene Steinherr.

Els italians Simon Svitz Kosuta i Jas Farneti, que eren els únics al capdavant d'una classificació a l'haver pogut competir en la primera jornada, es mantenen al capdavant en 470 masculí, després de realitzar avui un tercer lloc, mentre que els catalans David i Alex Charles són quarts.

A Finn, el gallec Miguel Fernández és primer i, en 49er, els polonesos Dominik Buksak i Simon Wierzbicki s'han posat al front després de disputar quatre mànegues.

La francesa Permelle Michon i la britànica Ellie Cumpsy lideren la classe Laser Radial femení, el rus Sergey Komissarov ho fa en la Làser Standard i les holandeses Jeske Kisters i Josca Hummel en la FX.

La competició d'Europe ha estat la primera a acomiadar-se de la Christmas Race, ja que només tenia programats quatres dies de competició, dels quals només ha pogut navegar avui, el quart.

En categoria masculina, el català Rafael Rabasa ha estat el guanyador, mentre que en la femenina ho ha estat la regatista del RCN Torrevella Irene Sánchez.

Els francesos Thomas Moncomble i Martin Guez lideren el 29er i els seus compatriotes Noam Bloch i Antoine Cholley el 420 masculí, el suís Luca Borsella el Làser Radial Masculí i les balears María Bover i Clara Llabrés el 420 femení.

Demà, última jornada de la Christmas Race, navegaran les flotes completes perquè la regata sigui vàlida, ja que han de disputar-se un mínim de tres mànegues en total.