22 de desembre de 2015
22.12.2015

Narcís Julià:«Vull recuperar aquell Saragossa que tots recordem»

El gironí és presentat com a nou director esportiu del club aragonès i ja treballa per fitxar un nou entrenador

22.12.2015 | 10:45
Narcís Julià, ahir al costat del president del Saragossa, Cristian Lapetra.

El gironí Narcís Julià va ser presentat ahir com a nou director esportiu del Reial Saragossa i va explicar en la seva primera compareixença que arriba «amb la il·lusió per ajudar a construir una cosa nova».

Julià vol un Saragossa que torni a ser el que va ser i el que ell va viure. «Vull que puguem veure el Saragossa que recordem, un equip històric, reconegut en l'àmbit nacional, amb un gran sentiment i fidelitat de tots els seus aficionats i de tot Aragó», va afegir. Julià, que ha signat un contracte per al que queda de temporada i tres més, va recordar que porta el Saragossa al cor perquè encara que feia molts anys que estava fora sempre ha estat pendent del que feia i l'ha tingut «molt present».

«Vaig passar gran part de la meva vida adulta, la que configura les persones, a Saragossa i quan vaig marxar el 2001 tenia 38 anys, dels que n'havia passat dinou a Saragossa i els altres dinou a Girona, on vaig néixer i vaig créixer esportivament, per la qual cosa són els dos equips de la meva vida».

El tècnic gironí va admetre que no va poder dir que no a la proposta per fer-se càrrec de l'àrea esportiva del Saragossa en substitució de Martín González. Pel que fa al relleu de l'entrenador Ranko Popovic, destituït diumenge, Julià va indicar que «cal analitzar la situació del club, els recursos que hi ha pel que fa a plantilla i que, en funció d'això, s'ha de dur la decisió del nou entrenador, que haurà de ser un fitxatge de club per evitar males interpretacions i unir esforços». Un dels candidats és el gallec Fernando Vázquez.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes