El FC Barcelona ha informat aquest dimecres que la UEFA ha desestimat el recurs d'apel·lació presentat pel club blaugrana per la sanció econòmica de les estelades en el partit de la Lliga de Campions contra el Bayer Leverkusen i, com ja va anunciar en el seu moment, ha confirmat que presentarà de seguida un recurs davant del Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS).

"La UEFA ha notificat al FC Barcelona i a la RFEF la decisió de no estimar el recurs d'apel·lació presentat pel club referent a la sanció pels crits d'independència i les estelades que es van exhibir al Camp Nou durant el partit de Champions contra el Bayer Leverkusen. Tal com estava previst, el FC Barcelona presentarà immediatament recurs davant del Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS)", explica el comunicat del club.

Després d'una primera sanció per la presència d'estelades, banderes independentistes catalanes, en la final de la Lliga de Campions de Berlín de la temporada passada, la UEFA va sancionar un altre cop el club per idèntic motiu en el primer partit de la fase de grups d'aquesta campanya al Camp Nou, disputat contra el Bayer Leverkusen.

En total, les dues sancions sumen 70.000 euros --30.000 en la final i 40.000 contra el Bayer-- i el club blaugrana portarà aquest cas, el de l'última sanció, fins al TAS, com ja va anunciar en el seu moment el vicepresident primer, Jordi Mestre, des de Minsk quan l'equip blaugrana es disposava a jugar contra el BATE Borisov bielorús.