24 de desembre de 2015
24.12.2015

L'Osca segueix Perea però encara no li ha fet oferta

El club confia que el manxec s'acabi quedant i tancar el tema abans del 15 de gener Els garrotxins estudien fer alguna incorporació

24.12.2015 | 07:25
Perea és un dels referents de l´Olot i el seu futur és una incògnita.

El 15 de gener és la data límit que té Alberto Perea per presentar una oferta de categoria superior i poder sortir lliure de l'Olot. Tot i això, des del club garrotxí es té l'esperança que el mitjapunta manxec es quedi fins a final de temporada. De moment, en les darreres converses, tant amb el jugador com amb el seu agent, el club ha detectat bona predisposició d'arribar a un acord i comoditat del futbolista al club. En aquest sentit, i malgrat que el termini legal finalitzi el 15 de gener, l'Olot confia que l'afer es pugui solucionar molt abans. L'entitat garrotxina espera que la setmana que ve hi hagi fumata blanca i «si no té cap opció real ni bona de marxar, intentar solucionar-ho tot abans de Reis», segons explica el secretari tècnic David Comamala. De moment, Perea no ha rebut cap oferta en ferm de cap equip de Segona A tot i que sí que hi ha un parell d'equips que han mostrat interès per ell. Un és l'Osca que prepara una forta reestructuració de la plantilla aquest gener per mirar de fugir de la part baixa de la classificació.
Pendents del futur de Perea, aquesta setmana hi ha hagut una reunió de la comissió per avaluar la situació esportiva i estudiar si cal fer algun retoc a la plantilla. En aquest sentit, tot depèn una mica del que acabi passant amb Perea. Si se n'anés sí que caldria cercar un substitut durant el mercat d'hivern. En cas que es quedi, el club no descarta realitzar alguna incorporació. «No busquem res en concret en cap posició. Es tractaria potser d'algun complement de futur», assegura Comamala. De baixes, no n'hi haurà cap més.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

L'últim El més llegit