29 de desembre de 2015
29.12.2015

El GEiEG tindrà 4,8 milions d'euros de pressupost

L'assemblea ordinària de socis celebrada ahir a Sant Narcís també aprova el tancament del curs passat, amb un saldo positiu de 29.507 €

29.12.2015 | 07:16
Els socis del GEiEG van aprovar la gestió de la junta directiva.

El GEiEG tindrà per a la present temporada 2015/16 un pressupost de 4,8 milions i va aconseguir tancar l'exercici passat amb un saldo positiu de 29.507 euros, segons van aprovar ahir els socis del Grup en l'assemblea ordinària celebrada a la sala polivalent de Sant Narcís. En concret el pressupost per aquest curs és de 4.840.963,50 euros.
L'assemblea es va obrir a dos quarts de nou del vespre amb l'informe del president Francesc ?Cayuela. Tot seguit es van anar desgranant els informes de les diferents àrees de l'entitat, esportiva, sociocultural, de serveis i instal·lacions, massa social i econòmica.
La junta directiva va presentar uns números de tancament de la temporada passada 2014/15 amb 29.507 euros de benefici gràcies a la gestió econòmica de contenció que s'ha aplicat en tots els departaments del club. Aquesta xifra fa ser optimista la junta que presideix Francesc Cayuela de cara a la present temporada, en què s'han marcat com a objectiu consolidar l'equilibri econòmic després de la situació viscuda per tots els clubs esportius del país.
Cayuela va dir que «estem satisfets amb els números que portem a l'assemblea, ja que els hem aconseguit fent una gestió acurada dels recursos i reduint despeses. Hem fet un esforç i hem de seguir així ja que és el camí per mantenir l'estabilitat pressupostària».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes