Swim No Limits presenta per partida doble el cartell de proves de la temporada 2016 i una nova web. Aquest circuit de travessies, que s'organitza a la Costa Brava de la mà de Diversport, incorpora nous esdeveniments en el calendari, com és el repte Swim Marathon Costa Brava, un repte pioner a l'Estat. La Copa Swim Costa Brava estarà formada per quatre proves: Swim by Sunset (Llançà-El Port de la Selva); Swim Ultimate (Llançà-Colera-Portbou); Swim Colera, i Swim l'Estartit.

Per altra banda, Swim No Limits fa un pas més en l'organització d'esdeveniments nedant i presenta el repte personalitzat Swim Marathon Costa Brava, la primera marató nedant de l'Estat, que es realitzarà prèvia reserva de data. Cada nedador que vulgui reptar-se als 42 quilòmetres haurà de tenir mínim de 3 dies de disponibilitat, per si l'esdeveniment s'ha de posposar per qüestions meteorològiques.

Els 42km de Roses a Portbou (o viceversa) es coneixen també com «La Conquesta de la Mar d'Amunt». Aquesta marató nedant es podrà realitzar de forma individual, per grup o per relleus (de 2, de 3, de 4 o de 6), i fins i tot per parelles. Una travessa que comptarà amb un ampli desplegament de seguretat al servei dels esportistes que s'hi apuntin i que ja ha tingut un reeixit simulacre per part de l'equip de nedadors de Diversport. Pau Cusó, David Rodrígues i Josep Maria Caireta es van convertir en els herois de la «Mar d'Amunt» després de 13 hores nedant, de dia i a les fosques, per les aigües de la Costa Brava, sent els primers homes a aconseguir el repte.