Cinc tirs lliures en el darrer minut, dos la debutant Givens i tres més de Knezevic, han assegurat la victòria de l'Spar Citylift Girona per un ajustat 56-59 a la pista del CREF en un partit por brillant de les gironines en el que la pivot Nainougma Coulibaly ha estat la millor amb 19 punts i 10 rebots. Chrissy Givens ha debutat amb 7 punts i 7 assistències.

La nova mentalitat que Miguel Ángel Ortega vol imposar a l'Uni en aquesta segona meitat de la temporada, amb més agressivitat defensiva i intentant aprofitar més el joc de transicions, s'ha vist en algunes fases del partit especialment en el tercer quart en el qual les madrilenyes només han anotat set punts. L'Uni ha entrat en el darrer quart guanaynt de vuit punts (32-40), però la davallada de les prestacions defensives de les gironines, els punts de la nord-americana Weaber i l'aparició de l'anglesa Amukamara han permès al CREF tornar a entrar dins del partit. Al final, en un cara o creu, l'encert en els tirs lliures de l'Uni ha decantat la balança.

Anotadores:

CREF: Moreno (4), Leary (5), Amukamara (14), Weaber (19), Espín (2), Chumillas (9) i Thomson.

Spar Citylift Girona: Jordana (9), Givens (7), Knezevic (9), Kuktiene (11), Coulibaly (19), Pikciute (3), Mingo (1) i Lucas.