Una darrera errada de Givens a dos segons del final, la pilota no li ha volgut entrar en una safata després de creuar tota la pista, han impedit que l'Spar Citylift Girona guanyés el derbi català contra el Cadí La Seu després de remuntar un marcador desfavorable de 37-52 en els últims tretze minuts. El cor de les jugadores, l'increment de la tensió defensiva pressionant tota la pista i l'encert en els tirs de l'angolesa Italee Lucas han permès a l'equip de Miguel Ángel Ortega competir fins al final. Abans d'aquesta coratjosa reacció s'ha tornat a veure el mateix Uni de les darreres setmanes: un equip poc fresc físicament, amb poca facilitat per jugar el bàsquet agressiu que agrada a Jordana i desesperadament erràtic en els tirs.

Spar Citylift Girona: Jordana (4), Knezevic (15), Givens (16), Kuktiene (9), Coulibaly (5) - cinc inicial- Pikciute (4), Lucas (15) i Mingo.

Cadí La Seu: Stanacev, Pérez (9), Arrojo (12), Abalde (13), Gil (10) - cinc inicial- Vilaró (7), Romeo (3), Montoliu (2) i Bahí (13).

Parcials: 14-22, 29-38 (descans), 48-52 i 68-69.