Punt i final o punt i seguit? L'1-1 d'ahir al Narcís Sala entre barcelonins i palamosins podria no ser definitiu. Caldrà esperar el veredicte del Comitè de Competició. La suspensió del partit al minut 85 pel llançament d'objectes a l'assistent, quan el Palamós havia neutralitzat el gol de Kevin Gisi, va frenar en sec l'embranzida dels de Mármol, que es veien amb serioses opcions de fer l'1-2.

El llançament d'un objecte per part d'un aficionat local a un dels àrbitres assistents va provocar que el col·legiat, Adrià Picazo Hernández, decidís donar per acabat el partit abans d'hora. Ara caldrà estar a l'espera de si els vuit o nou minuts del Sant Andreu 1-Palamós 1 s'han de jugar entre setmana i a porta tancada o donar per conclòs el matx.

Als visitants els interessa reprendre el minipartit perquè, en el moment de la suspensió, Picazo Hernández va expulsar, amb vermella directa, els locals Noguera i Felipe, per tant els palamosins, tot i el poc temps de què disposaran, ho farien amb l'avantatge d'actuar amb dos jugadors més, nou contra onze.

Després d'uns moments d'incertesa, i amb tots dos equips esperant damunt el terreny de joc, l'àrbitre va decidir suspendre el partit en témer per la seva seguretat física i la dels seus companys.

El Palamós va saltar al Narcís Sala, vuit anys després de l'última vegada, disposat a sumar la primera victòria de l'any i a continuar oferint aquella imatge d'equip solvent i perillós a domicili. La primera part no va tenir gaire història i, pels gironins, Cristian del Moral era l'home més perillós en atac. Tot i això els dos porters, Segovia pels locals i Bayona pel degà, van ser dos espectadors més. La millor ocasió dels primers 45 minuts va ser per al Palamós. Aleix Feixas, però, dins l'àrea no va poder connectar un xut que hauria significat el 0-1 al descans.

En canvi, només iniciar-se la represa, sí que va pujar a l'electrònic l'1-0. Una assistència des del costat esquerre de Payán va anar a parar a peus del golejador Kevin Gisi qui, situat dins l'àrea petita, va enviar l'esfèrica al fons de la xarxa de Bayona (m.46).

L'1-0 no va afectar la moral dels palamosins. Els de Mármol van buscar l'empat i, aquest, va arribar després d'una magnífica ocasió de Coro que Segovia va refusar a còrner (m.60). Immediatament després d'aquesta acció, el defensa Payán va cometre penal sobre Marc Medina. El mateix davanter va plantar l'esfèrica i, des del punt fatídic, va fer l'empat i el seu sisè gol en els darrers vuit partits.

El joc anava d'una àrea a l'altra i els palamosins se sentien capaços de tot, però una acció extraesportiva va esguerrar els plans de tots dos conjunts. Un possible penal de Cano a Noguera (m.83) va encendre els ànims dels aficionats locals i aquesta acció va ser l'embrió de tot l'enrenou posterior que va conduir a la suspensió.

L'àrbitre va expulsar el tècnic local, Joan Esteva per protestar i, aleshores, des de la grada, un objecte llançat a l'assistent va provocar la suspensió del matx. Segons va reflectir l'àrbitre a l'acta: "Decreto la suspensió del partit pel llançament d'una llauna de refresc que no arriba a impactar a l'àrbitre assistent, així com de constants escopinades que va rebre el mateix. Per tot això i després d'anunciar-se per megafonia i no fer-ne cas i no haver-hi la presència de les forces de seguretat decretem la suspensió".