A menys de dos minuts per acabar el partit, l'Agü Spor s'havia posat a només quatre punts. Les turques intentaven aparcar l'anarquia i la falta de compromís amb l'equip del seu joc per guanyar amb la benzina de la qualitat individual de Chelsea Gray o Lara Sanders. A l'altre costat de la pista, un equip menys talentós però amb molt desig: l'Uni que ha reconstruït l'ara fa una setmana més que qüestionat Miguel Ángel Ortega. I llavors Chrissy Givens va recuperar una pilota i va creuar la pista a menjar-se la cistella contrària i anotar un bàsquet que evitaria la remuntada d'un Agü Spor que, en cap moment, s'havia merescut impedir la tercera victòria en vuits d'un renascut Spar Citylift Girona (72-62).

La gestió de les faltes personals, amb Jordana i Coulibaly amb dues cadascuna abans d'acabar el primer quart, va ser una de les millors feines de Miguel Ángel Ortega ahir perquè, amb paciència, va saber mantenir els nervis veient el seu equip molt encallat a l'inici del segon període. L'Uni havia fet uns primers deu minuts notables, guanyava 17-13, amb Knezevic treballant bé la defensa sobre Chelsea Gray i Givens buscant la cistella. Els dubtes a la sortida del segon quart, gairebé sis minuts sense anotar cap tir de camp amb l'equip perdut contra la zona turca, no van posar nerviós Ortega. El tècnic esperava que el seu pla funcionés. O sigui la defensa. I és que Mingo, Knezevic i, sobretot, Givens van mossegar prou fort a dalt per acabar el segon quart sumant tot el que no havien fet abans gràcies a les pilotes recuperades. La tornada a la pista de Jordana va acabar de fer la resta arribant al descans 10 punts a dalt gràcies a un darrer rebot ofensiu de Givens (12 punts al descans, mentre Gray encara no s'havia estrenat i havia tirat un sol cop).

I no era que Miguel Ángel Ortega hagués preparat una defensa especial sobre Chelsea Gray aprofitant el seu coneixement de l'escorta. Simplement que Knezevic i Givens, les dues jugadores que més minuts la van defensar, van fer una molt bona feina i que, per dir-ho suaument, l'Agü Spor té més plantilla i bones jugadores que entrenador i ordre com a equip. El talent de Gray, Dimitrakou o Hodges i la immensa classe de Lara Sanders hauria d'haver servit perquè les turques marxessin de Fontajau amb la victòria, però no és que, com sí que passava a Girona, l'Agü no es treballi perquè Gray tingui bons tirs alliberats, és que allà tothom intenta fer la guerra pel seu compte. Lògicament, Gray va acabar tenint el seu bon moment anotador (7 punts gairebé seguits en el tercer quart) just després que Noemí Jordana anotés un triple que posava la màxima diferència del partit: 12 punts amb 46-34. Però, allà, com havia passat abans, l'Uni va saber mantenir la calma. Les gironines van anar sempre per davant en el marcador i, quan hi havia problemes per anotar contra zona, el desig en el rebot d'atac o la grapa de Givens, i ahir també de Mingo, servien per seguir surant. El tècnic turc, Ayhan Avci, va acabar tan emprenyat que encara l'esperen a la roda de premsa (la va fer una de les seves ajudants), però abans encara va tenir temps de marejar les seves jugadores amb un ?reguitzell de canvis poc intel·ligibles. A poc més de tres minuts per al final, Avci va tornar Gray a la pista, però va ser un tir exterior de Hodges el que posava l'Agü Spor a només quatre punts (64-60). Era un moment realment complicat per a les gironines que, però, que van trobar la sortida de la manera que ara vol que es facin les coses Miguel Ángel Ortega: des de la defensa. Chrissy Givens va ser molt ràpida recuperant una pilota al darrere i encara va trigar menys a creuar la pista per anotar. A poc més de minut i mig per al final, l'Uni tornava a guanyar de sis i encara que Lara Sanders, amb una mitja volta al pal baix regalimant classe per tots els costats, va retallar distàncies l'Uni va saber passar bé la pressió turca perquè Coulibaly anotés sota cistella assegurant la tercera victòria del curs a l'Eurolliga.