El retorn de Chelsea Gray a Fontajau no ha refredat el bon moment de l'Spar Citylift Girona que ha guanyat tres partits en vuit dies (dos a l'Eurolliga i el de diumenge a la Lliga). La tensió en defensa de les gironines i la voracitat a l'hora de recuperar pilotes de jugadores com Givens, Knezevic o Mingo ha estat clau per derrotar un conjunt turc, amb una plantilla clarament superior sobre el paper, en el que Gray ha estat molt apagada (7 punts). En canvi, la seva substituta a Fontajau Chrissy Givens ha brillat amb 25 punts.

Les gironines han anat sempre per davant, amb un màxim avantatge de 12 punts (46-34), i no han perdut els nervis en el tram final quan l'Agü Spor s'ha acostat a només quatre 64-60. Una pilota robada per Givens, que ell mateix ha acabat anotant al contracop, i un bàsquet de Coulibaly han sentenciat la tercera victòria de l'Uni aquesta temporada a Europa.

Agü Spor: Hodges (12), Gray (7), Dimitrakou (11), Sanders (11), McCarville (7)- cinc inicial- Demirok (7), Bouthors, Catalbas, Atas i Mazic (7)

Spar Citylift Girona: Jordana (4), Knezevic (10), Givens (25), Kuktiene (8), PIkciute (8) - cinc inicial- Coulibaly (10) i Mingo (7).