Miguel Ángel Ortega lamentava haver acabat perdent de dinou punts després d'arribar als minuts finals només deu punts a sota, però tenia clar que, més enllà del resultat, el més important era que el seu equip havia donat la cara a la pista de l'equip més potent de l'Eurolliga. «Hem competit per cada pilota i per cada rebot fins al final del partit, sense abaixar els braços, i això és molt important», destacava ahir a la tarda el tècnic de l'Hospitalet, que apuntava «els molts recursos, alternatives i gent que va sortint des de la banqueta» que té un equip tan gran com l'Ekaterinburg.

En els primers minuts del partit, l'Uni va patir contra el potent joc interior rus, però més enllà dels centímetres de Griner i Lyttle va veure allà una mica de «massa respecte». «Tal vegada hem sortit una mica massa toves, amb un excés de respecte per la pista on jugàvem, però llavors ha estat important la Noe (Jordana) traient el caràcter i fent reaccionar l'equip», va dir Ortega, que també va valorar amb bones paraules la progressió d'Artemis Spanou i el treball defensiu de Kuktiene.

El tècnic de l'Spar Citylift Girona veu el seu equip «en un bon moment», però avisa que ara és important «controlar bé el desgast» en haver d'afrontar encara dos partits més abans de la disputa de la Copa: dissabte a Ferrol i dimecres vinent contra el Praga de Marta Xargay.