Noemí Jordana no es va mossegar la llengua després del partit, i amb el tècnic Miguel Ángel Ortega al costat donant-li la raó, la base de Torelló va deixar anar que "hem fet una primera part vergonyosa, sense concentració i oblidant-nos de les normes i les jugades que tenim en aquest equip des de fa sis mesos". Per a Jordana "l'esforç de la segona part, que és molt valorable, no ha de servir per a tot el que portàvem ja de la primera". "De cara al que resta de temporada hem de fer una reflexió individual sobre el que ha passat avui (ahir) perquè no ens torni a succeir", va rematar Jordana.

Miguel Ángel Ortega va deixar clar d'entrada que "comparteixo al cent per cent el que ha dit la Noe", per, tot seguit, afegir "a algunes de les nostres jugadores els ha faltat experiència. Aquest partit no tenia res a veure amb el del Praga i potser els ha pesat l'escenari, l'ambient o les expectatives que genera una Copa i s'han oblidat de fer el que s'havia de fer". "Hem tingut problemes d'atenció i de concentració, no hem estat a l'altura", va rematar Ortega, per a qui "les errades en els tirs lliures ens han impedit remuntar després d'una bona segona part".

Finalment, Artemis Spanou va destacar la "decepció per perdre un partit que ens feia molta il·lusió guanyar", però també la necessitat "d'aixecar-nos, parlar entre totes dels que ha passat perquè tenim encara reptes importants a la Lliga Espanyola i a l'Eurolliga"

Alberto Miranda

El tècnic del Perfumerías va començar destacant que "Girona ha fet un gran partit i és una llàstima que s'hagi quedat sense premi, però nosaltres hem jugat molt dur quan el partit ho requeria en el darrer quart". "Hem estat molt encertades en els tirs lliures en diferents moments del partit, som un equip amb molta experiència i treballem les situacions de partit en què hi ha molta intensitat", va destacar Alberto Miranda, a banda d'afegir que "hem aconseguit una victòria que no era fàcil. L'equip ha demostrat que té caràcter i que no s'arruga en situacions complicades a més de saber jugar bé amb distàncies curtes en el marcador". Finalment, l'aler Leo Rodríguez va definir el partit com a "molt típic d'una semifinal de Copa, és a dir, molt intens". "Girona és un gran equip que ha pujat molt la intensitat defensiva, però hem guanyat i estic molt contenta de tornar a jugar una final de Copa", va completar.