El Reial Madrid es manté viu en la lluita per la Lliga després de guanyar al Nuevo Los Cármenes un Granada que durant molts minuts va plantar cara a l'equip blanc, però que va topar amb un golarro de Luka Modric al minut 85 per salvar el conjunt de Zidane.

La primera arribada dels blancs a l'àrea va ser una rematada acrobàtica de Benzema mal executada, al qual va respondre el Granada amb un contraatac tallat en última instància pel porter costa-riqueny Keylor Navas davant la velocitat del Peñaranda. A la mitja hora de partit, una passada a Carvajal va acabar amb una perfecta assistència d'aquest a un Benzema que, a plaer i lliure de marca, va signar el 0 a 1. Després del gol va abaixar el ritme d'un partit cada vegada més controlat pel Madrid, encara que el Granada va prémer al límit l'accelerador amb intents de David Barral, el portuguès Miguel Lopes i Rubén Rochina, tots sense trobar porteria.

A la segona meitat, el partit va tenir diferents alternatives i va ser a l'hora de joc quan el Granada va trobar recompensa al seu atrevit joc. El Arabi va superar a Keylor Navas després d'una assistència de Rochina, en una acció que s'havia iniciat amb un xoc entre l'àrbitre Gil Manzano i Modric quan el croat conduïa la pilota al mig del camp.

L'empat va donar ales a un Granada que, per moments, va dominar a un conjunt blanc sense continuïtat i en el qual Zinedine Zidane va buscar solucions amb l'entrada de Jesé per James, molt perdut.

L'últim quart de partit, tot i la imperiosa necessitat de guanyar del Madrid, va estar presidit per la igualtat i les poques arribades a les àrees rivals, amb els locals demostrant més claredat d'idees i capacitat física. De cop i volta, però, al minut 85 de partit, Modric es va encarregar de caçar els tres punts i de mantenir al seu equip en la lluita per la Lliga amb un gran gol convertit des de fora de l'àrea amb un gran xut a l'escaire.

El conjunt madrileny va salvar els mobles i aquests tres punts el situen a quatre del FC Barcelona, actual líder de la Lliga, que té un partit pendent a Gijón contra l'Sporting.