Important victòria del Peralada davant un rival directe en un partit que, si bé van dominar, van acabar patint per no haver-lo sabut tancar a temps. Els d'Arnau Sala pugen una posició, justament en detriment del Morell, i se situen a dos punts de la salvació, marcada pel Rubí, que en té 24.

Els altempordanesos van sortir conscients del que es jugaven en el partit d'ahir i amb ganes de sumar els tres punts. Fruit d'això va començar el partit dominant la pilota i, al quart d'hora aconseguien avançar-se al marcador gràcies a un gol de Marc Mas. El Morell, molt perillós també, conscient del que hi havia en joc, va fer treballar Dani Lobato, que en el minut 20 ja havia fet dues intervencions, mentre que en el 23 va resultar providencial en un u contra u davant el davanter del Morell Samu. El Peralada va seguir amb el seu domini i, just abans del descans hauria pogut ampliar el marcador, però un defensa dels visitants va treure de la línia de gol un bon cop de cap d'Argi, just abans del descans.

A la represa, el Peralada va sortir conscient de rematar la feina, i va posar la directa cap a la porteria defensada per Raúl. Joan Pons, al 49, va tenir una gran ocasió, dins l'àrea, però la pilota va sortir per sobre el travesser de la porteria visitant. En el 55 va ser Jaume Duran qui va estar a punt de marcar, després de trobar-se amb la pilota tot sol davant el porter, però no va encertar a endreçar-la al fons de la xarxa. I els mateixos protagonistes, novament, en una doble ocasió al minut 63, però Joan Pons no va poder culminar una gran acció individual ni Jaume Duran va poder aprofitar el rebuig del porter. Dos minuts més tard, Joan Pons -que tornava a l'onze inicial i es va mostrar especialment actiu- va trigar massa en xutar, desaprofitant una bona oportunitat i, a cinc per al final, Kike Sánchez, a la contra, va aconseguir centrar però Òscar no va poder rematar. L'última, però, la van tenir els visitants, i una gran mà de Dani Lobato va permetre que els tres punts es quedessin a Peralada. La propera jornada els d'Arnau Sala es desplacen al difícil camp del Manlleu per seguir mirant amunt.