El pivot català Marc Gasol va rebre la pitjor notícia de l'equip mèdic dels Grizzlies de Memphis en confirmar-li que pateix la fractura del peu dret que el mantindrà fora de competició de manera indefinida.

La gravetat de la lesió i més per a un home alt com ell amb un gran pes podria costar-li la pèrdua d'entre quatre i sis mesos de competició, el que significa que no tornarà a jugar a la present temporada.

Encara que el comunicat oficial que va ser donat a conèixer aquesta nit pels Grizzlies no específica el temps que l'exjugador de l'Akasvayu Girona estarà fora de la competició, tot apunta a que serà per un llarg període de temps.

"Marc (Gasol) és el nostre home franquícia dins l'equip i ara l'única preocupació que tenim és aconseguir la seva completa recuperació", va declarar el gerent general dels Grizzlies, Chris Wallace. "Marc estarà de baixa indefinida i actualitzarem la seva condició física després d'haver acabat el Partit de les Estrelles".

No se sap en quin moment exacte Gasol va patir la lesió, però quan va haver d'abandonar el camp va ser abans que finalitzés el primer quart del partit que la passada nit van disputar els Grizzlies contra els Trail Blazers de Portland i que van perdre en la pròrroga per 106- 112.

Gasol, que havia aconseguit 11 punts i era el millor de l'equip, a falta d'un minut perquè conclogués el primer quart va començar a sentir dolors i es va retirar als vestidors sense que tornés a sortir al camp.

"No és una cosa agradable el que li ha passat a en Marc i la seva família, i es com se sent de desil·lusionat", va declarar Joerger al diari local "The Commercial Appeal". "És el pitjor que li pot passar al nostre equip. Però ell ha estat el que farà que siguem una pinya, que els companys estiguin units que mai i encara tocats lluitaran".

Joerger va dir que Gasol era l'exemple de professional que surt al camp i els dóna tot pels seus companys i els aficionats.