Tot i que els jugadors de la primera plantilla del Barça tenien ahir el dia lliure, Leo Messi va anar al terreny de joc de la Ciutat Esportiva Joan Gamper a entrenar-se. L'argentí, que es va perdre la sessió de dimarts i el partit de dimecres a València per culpa de la litotrícia, l'eliminació de càlculs renals, a la qual va ser sotmès, va decidir preparar-se ahir en solitari per tal d'arribar plenament en forma al duel que es disputarà demà a la nit contra el Celta.

Messi va quedar alliberat, d'aquesta manera, de les restes que li va deixar el còlic nefrític que va patir just abans del debut del Barça en el Mundial de clubs. Els metges han aprofitat el fet que els blaugrana deixessin encarada l'eliminatòria contra el València de Copa del Rei per tal que el jugador argentí pogués fer net. Avui està previst que tot l'equip torni als entrenaments abans d'afrontar el duel contra els gallecs, que a la primera volta van guanyar per 4-1.

Andreu Fontàs no es recupera

Pel que fa al Celta, l'equip d'Eduardo Berizzo arribarà al Camp Nou amb les baixes dels seus tres davanters, Nolito, Iago Aspas i Orellana. Una altra absència serà la del central banyolí Andreu Fontàs, que va camí de perdre's tot el que resta de temporada després de patir una recaiguda de la lesió que arrossega des de finals de l'any passat al tendó d'Aquil·les de la cama dreta. El futbolista, de baixa des del novembre passat, viatjarà la setmana que a Suècia per ser examinat per un especialista en tendons, segons va explicar ahir el cap dels serveis mèdics del club, Juan José García Cota. «Fontàs té un problema de caràcter crònic al tendó. Durant sis setmanes ha tingut una evolució molt bona, tant és així que a les vuit setmanes hem reiniciat l'activitat progressiva, però fa uns dies s'ha notat una recaiguda en el dolor del tendó» va indicar Cota en roda de premsa.

Lesions a banda, el Celta jugarà al Camp Nou desgastat per l'esforç de dijous a la Copa contra el Sevilla. Els gallecs van tenir un 2-0 favorable que els deixava a mig camí per empatar l'eliminatòria, però el resultat final va ser de 2-2.