El malefici de l'estadi continua i la trilogia dels tres partits seguits no està resultant gens positiva. En el segon dels tres enfrontaments consecutius a casa, tampoc es va aconseguir la tant necessitada victòria. Si davant l'Ascó els palamosins van desaprofitar un 2 a 0 per acabar empatant a 2, ahir davant un Vilafranca situat en el play-off, els de Mármol van caure per 0 gols a 3.

La tercera derrota com a local obliga a guanyar la primera final de la temporada diumenge vinent davant el Figueres de l'excapità i entrenador del degà, Eduardo Vílchez. L'enèssima ensopegada a casa, a banda d'apropar una mica més els baixempordanesos a la zona de descens, engreixen unes estadístiques locals realment esfereidores: 1 victòria, 9 empats i 3 derrotes (12 punts de 39).

A la primera meitat, els dos equips van gaudir d'una ocasió. Pels locals, un xut de Marçal Lladó va acabar impactant al travesser. En canvi, una centrada des del costat dret va ser rematada per Medina amb el cap per situa el 0 a 1 a l'electrònic.

A la segona meitat, els de Mármol van sortir convençuts a establir la igualada. Fruit de l'empenta inicial, el degà va gaudi de tres bones ocasions abans del quart d'hora de la represa. Els xuts de Moha, Barrera al pal i Lladó no van entrar i a partir d'aquí el Vilafranca es va trobar amb una diana afortunada que va deixar molt tocada la moral dels palamosins.

Al minut 19, un xut des del mig del camp d'Illescas va sorprendre a Bayona. El 0 a 2 més la posterior expulsió de Pastor van ser una llosa impossible d'aixecar pels de Mármol. Fregant la mitja hora, una bona acció individual d'Oribe va acabar amb un xut final a l'escaire dret de Bayona.

Amb aquesta nova derrota, el Palamós mirarà d'aixecar el cap i guanyar el primer partit del 2016 en el derbi del proper diumenge contra el Figueres.