20 de febrer de 2016
20.02.2016

La Lliga Nacional Catalana EBA, tot un «premi» per al Quart

L'equip d'Albert Brea busca la final contra el Morabanc Andorra B a partir de les 5 de la tarda L'Hospitalet i Castelldefels, l'altra semifinal

20.02.2016 | 09:16
Albert Brea dóna instruccions durant l´últim derbi entre Quart i Salt.

Enmig d'una temporada d'allò més intensa, el CB?Quart-Germans Cruz fa un parèntesi a la Lliga per aventurar-se a la fase final de la Lliga Nacional Catalana EBA. Aquest cap de setmana se'n disputa la seva final a quatre i l'equip gironí en serà l'amfitrió. La missió per a l'equip d'Albert Brea és ben simple:?gaudir, intentar fer un bon paper i preparar-se de cara al segon tram de la temporada. Guanyar ja és tota una altra cosa. Sobretot perquè el Morabanc Andorra B ho posarà d'allò més difícil a les semifinals, i perquè el BBC Castelldefels i sobretot el Torrons Vicenç CB?l'Hospitalet completen un quadre que imposa, sobretot, respecte.

«Ser aquí ja és tot un premi per a nosaltres», confessa Brea. El tècnic del Quart parla d'un torneig «atractiu» no només per «jugar-lo», sinó perquè el seu equip i tots els que s'acostin al pavelló puguin «gaudir del bàsquet». Pel seu cap no hi passa alçar-se amb el trofeu de campió, sinó fer el paper més digne possible i, sobretot, preparar la segona fase de la Lliga EBA.

A la competició domèstica, el Quart ve de guanyar a la complicada pista del Mollet i, si bé la Lliga Catalana és una altra història, de ben segur que avui vendrà cara la seva pell contra un Morabanc Andorra B que per a Brea és tota una incògnita:«No n'hem fet gaire scouting, perquè estem preparant més la Lliga que no pas això. Sé que és un bon equip, amb jugadors que estan vinculats a l'ACB. Vindrà amb alguns jugadors importants, com en David Jofresa, fill d'en Rafa Jofresa».

Amb tot, el tècnic espera veure un partit «atractiu» que començarà a les 5 de la tarda. L'altra semifinal arrencarà dues hores després i la protagonitzaran l'Hospitalet i el Castelldefels. Els dos guanyadors s'enfrontaran, el diumenge a partir de dos quarts d'una, a la final. «Estaria molt bé jugar-la contra l'Hospitalet. Però el que més vull és que el meu equip millori. Després, si es guanya o es perd, això ja és una altra cosa. Depenent de com guanyem o perdem, anirem amb més o menys motivació a la segona fase de la Lliga. Això és el que més m'interessa», afegia Brea.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes