El Juventus va remuntar ahir dos gols de desavantatge i va empatar a dos a casa davant el Bayern de Munic que entrena Pep Guardiola en l'anada dels vuitens de final de Lliga Campions en un partit de dues cares, dominat a la primera part pels visitants i en gran part de la segona pels locals, i deixa oberta l'eliminatòria, que es decidirà a la tornada de Munic.

Quan el partit semblava encaminat cap al descans amb el 0-0 al marcador, el Bayern Munic va aprofitar un desviament d'Andrea Barzagli després d'una centrada del brasiler Douglas Costa per avançar-se amb un tant de Thomas Muller, que va colpejar amb la dreta davant un ja batut Buffon (m. 43). Al principi de la represa, els alemanys van tornar a ser amos del camp i van ampliar distàncies amb l'holandès Arjen Robben, que va regatejar a Barzagli en àrea de penal i va definir amb l'esquerra, sense deixar opcions al porter (m. 55).

Després del segon gol, el Juventus, que no havia pogut rematar a porteria en els primers 60 minuts, va aconseguir reaccionar amb gran orgull i va reobrir el partit gràcies a Paulo Dybala (m. 63), que va rebre una gran passada al buit de Mandzukic i va posar el 1-2 al marcador amb una esquerra ajustada al pal.

A falta de quinze minuts pel final, amb el Bayern en dificultats i els locals apretant a la recerca de l'empat, el tècnic Massimiliano Allegri va donar espai a l'espanyol Álvaro Morata. L'exjugador del Reial Madrid va ser immediatament decisiu, en donar l'assistència a Stefano Sturaro, que va anotar en estirada la inesperada igualada per als blanquinegres (m. 76). El Juventus, amb gran esforç, va seguir apretant fins al final i va arribar a rematar amb Leonardo Bonucci, que no va poder sorprendre al atent arquer Manuel Neuer. Després de tres minuts de temps afegit, l'àrbitre va xiular el final d'un partit de dues cares, que deixa l'eliminatòria encara oberta per a la tornada de Munic