L'Espanyol va guanyar el seu segon partit consecutiu després de l'ultimàtum de la setmana passada contra el Deportivo. Els homes de Constantin Galca aquest cop es van imposar amb solvència a un Sporting de Gijón que va caure víctima dels seus propis errors davant un rival directe, en un partit en què els locals es van avançar al marcador, però després van rebre dos gols en 10 minuts que van resultar decisius. Malgrat el gol inicial de Carlos Castro, aquest Sporting semblava incapaç d'aguantar un avantatge i l'Espanyol va aconseguir la igualada abans del descans, en una jugada personal de Burgui que va superar Cuéllar amb un xut creuat a mitja alçada. Amb aquest gol es va arribar a la mitja part. El partit estava obert i els dos equips tenien opcions.

La represa no va poder començar pitjor per als locals, que es van complicar ells sols el partit en un error en el mig del camp que va aprofitar Javi López per robar la pilota i enviar una centrada sobre l'arribada de Gerard Moreno, que va batre Cuéllar a plaer. Poc després una altra pèrdua de pilota en el seu mig del camp va permetre el robatori de Gerard, que va llançar un xut amb efecte que sorprenia el porter local i ampliava l'avantatge espanyolista en el marcador.

A aquest Sporting se li poden negar moltes coses, però no la lluita i l'entrega durant tot el partit. I, tot just cinc minuts després del tercer gol visitant, els de Gijón van retallar diferències. Va ser una centrada de Jony, a la qual va arribar com un cicló Carlos Castro per marcar de cap el seu segon gol, aixecant l'ànim d'una afició asturiana que creia en la remuntada.

A partir d'allà els locals es van bolcar en atac, amb més cor que no pas cap, però tot i això van tenir una oportunitat molt clara que va acabar amb un remat de Sanabria al travesser. Van ser els moments de més patiment de l'equip de Galca, que tenia a tocar la segona victòria seguida. El partit estava igualat fins que va aparèixer la figura de Marco Asensio. Primer per sentenciar el partit amb un gol, de rebot, després d'una gran ?jugada, i després per provocar l'expulsió de Cases, que liquidava el partit i donava una victòria clau per a l'equip català i el seu entrenador.