El Palamós no va poder allargar els bons resultats aconseguits darrerament. L'1 a 0 contra el Figueres de l'anterior jornada i l'empat a un del Narcís Sala no van tenir continuïtat ahir: el degà va caure davant un Gavà que, amb la victòria, suma cinc victòries consecutives i s'enfila en el play-off.

"Res a dir, el Gavà ha estat superior i és el just mereixedor de la victòria, però marxo mig satisfet de la segona part del Palamós", va dir el tècnic del Palamós, Joan Mármol, un cop finalitzat el partit.

Una sortida elèctrica i impetuosa dels blaugrana, combinada amb una acció desafortunada de Matamala, que es va fer un gol en pròpia als 12 minuts, va desencadenar uns primers 25 minuts realment negatius i que van posar molt coll amunt qualsevol intent de protagonitzar una gesta heroica. Immediatament després de l'autogol, el defensa Pujol, amb el cap i a la sortida d'un córner, va fer pujar el 2 a 0. Tot plegat, abans del primer quart d'hora de joc.

Per acabar-ho d'adobar, un penal de Pastor sobre Boris, va ser transformat pel capità Cazorla al minut 25. El gavanenc va haver de llançar dues vegades des dels onze metres, però tant en el primer intent com en el segon, la pilota va acabar al fons de la xarxa de Bayona. El 3 a 0 abans de la primera mitja hora de joc, suposava gairebé una missió impossible per al degà, tenint en compte que els locals només havien perdut 1 partit dels últims 10 i, a més a més, els de Juanma Pons han convertit la Bòbila en un fortí on només el Júpiter (2-3) ha estat capaç de guanyar.

Tot i el 3 a 0, els palamosins no van abaixar els braços i, sota un diluvi espectacular, van sortir a la segona part convençuts de fer una proesa. Com va dir Mármol, "volíem fer un gol a l'inici de la segona part per entrar dins el partit".

El Palamós va dominar i va gaudir de les millors ocasions a la represa, però va tornar de buit cap a la Costa Brava.

En l'immediat horitzó, els de Mármol no poden fallar davant els dos darrers classificats de la categoria. Dimecres, en jornada intersetmanal, rebran la visita al Nou Estadi (20.00) del cuer, el Masnou, i dissabte vinent, viatjaren al Morell, penúltim classificat de la Tercera Divisió.