Artemis Spanou i Ify Ibekwe jugaran la temporada vinent a l'Spar Citylift Girona. Cop d'efecte de l'Uni que, d'un sol cop, ha anunciat la renovació de dues jugadores molt cotitzades, d'aquelles que el club gironí no aconseguia retenir mai estiu rere estiu, i que han acceptat seguir a Fontajau tot i que, amb tota seguretat, tenien millors propostes econòmiques lluny de Fontajau. El club feia dies que madurava l'opció de retenir Spanou, a qui també havia temptejat Miguel Ángel Ortega per endur-se-la cap a Salamanca, i ho ha acabat tancant el mateix dia que ha convençut a Ify Ibekwe que el millor per a la seva carrera és que jugui una temporada a Girona on, amb l'aparador de la competició europea, pot deixar-se veure com el que realment és: una jugadora absolutament determinant que pot desequilibrar partits tant a la Lliga Femenina com a Europa.

Amb la renovació d'Spanou i Ibekwe, l'Spar Citylift Girona va afegint peces a l'esquema que el director esportiu, Pere Puig, té pensat per a la nova plantilla. De moment, l'Uni té assegurades a l'escorta Rosó Buch, fitxada del Conquero a qui el club veu jugant molts minuts de base, Artemis Spanou i Ify Ibekwe a més de Mima Coulibaly que, per contracte, tindria una temporada assegurada sempre que l'equip gironí competís a l'Eurolliga. Un altre nom que ja està clar és del tècnic atès que el club es manté ferm en la seva idea que Eric Suris, fins ara entrenador del Salt de Lliga EBA masculina, sigui el relleu de Xavi Fernández a la banqueta. Surís també és el coordinador del GEiEG que, des del passat estiu, manté un acord de col·laboració amb l'Uni per a les categories de base. Un cop estigui ben definida l'estructura tècnica tant de la secció de bàsquet del GEiEG com la coordinació dels equips conjunts que tenen les dues entitats a les categories preferents es podrà anunciar el fitxatge d'Eric Surís com a nou entrenador de l'Spar Citylift Girona. No serà abans de començaments de la setmana vinent. Finalment, el club gironí també està pendent de la decisió de la veterana base i capitana de l'equip Noemí Jordana que té, des de sempre, una oferta de renovació sobre la taula que ella mateixa decidirà si aprofita. Un cop tingui clar si vol allargar més la seva carrera, retirar-se del bàsquet professional o jugar un any més lluny de Girona (a diferència de moltes altres professionals del seu nivell, Jordana no ha jugat mai encara fora de la Lliga Espanyola).

La nord-americana d'origen nigerià Ify Ibekwe (26 anys, 1.88 metres ) va aterrar a Girona la temporada 2014/2015 i, primer amb Ramon Jordana i després amb Roberto Iñiguez d'entrenadors, va rendir a un nivell molt alt, netament superior al que havia demostrat en les anteriors aparicions en el bàsquet europeu, va ser la millor jugadora de l'any a Lliga i Femenina i peça clau per a l'històric títol de Lliga guanyat per l'Spar Citylift Girona el Sant Jordi del 2015. Aquell estiu, l'Uni no la va aconseguir renovar i Ibekwe va marxar al SEQ australià. En el tram final d'aquesta última temprada, però, Ibekwe va tornar a Girona per intentar ajudar l'Uni a guanyar el títol per segon any consecutiu. En el partit clau perquè l'equip de Xavi Fernández es classifiqués pel «play-off» a la pista del Mann Filter i, també, en les semifinals contra el Conquero l'aler pivot va jugar a alt nivell però una lesió muscular la va deixar fora de la final reduint molt les opcions de l'Uni de repetir títol.

La grega Artemis Spanou (23 anys, 1.90 metres) ha viscut a Girona la seva segona temporada professional després de formar-se a la universitat nord-americana de Robert Morris i de tenir una temporada complicada el curs anterior a Rússia. Jugadora amb notable talent ofensiu i molt treballadora, la jove pivot grega va brillar en el primer tram de la temporada amb Ortega d'entrenador fins que una lesió jugant amb la seva selecció la va tenir uns mesos fora de les pistes. Un cop va haver tornat, just després de la Copa, Spanou va tenir problemes per recuperar el seu nivell tot i que, ja amb Xavi Fernández, va acabar fent un bon play-off. Jugadora de gran futur que pot explotar a Girona.