Ramon Maria Calderé serà el nou entrenador de la Unió Esportiva Olot en el retorn del conjunt garrotxí a la Tercera Divisió. El tècnic tarragoní, amb una àmplia trajectòria a les banquetes, serà presentat aquest migdia (12:30 hores) al bar ATN de l'estadi Municipal.

Després de confirmar-se el descens ara fa només dues setmanes i mitja, l'Olot ha començat a posar fil a l'agulla i un cop anunciada la contractació del davanter Marc Mas, procedent del Peralada, el club ha fet públic el nom del que serà el nou entrenador. Es tracta de Calderé, exjugador del Barça entre d'altres equips, qui als seus 57 anys compta amb un extens currículum com a tècnic. Des que va encetar la seva carrera en solitari al Premià, l'any 1997, ha dirigit a diversos equips de Segona B i Tercera com ho són el Cornellà, Gavà, Castelldefels, Badalona, Ceuta, Reus Deportiu, Terol, Palència i Castelló.

L'últim equip que ha dirigit abans d'acceptar la proposta de l'Olot és el Sant Andreu, club al que hi va militar com a futbolista. Al Narcís Sala, Calderé va exercir com a secretari tècnic fins que va animar-se a baixar a la banqueta. L'experiència li va durar ben poc ja que ara fa dos mesos va dimitir juntament amb 8 directius degut a diversos problemes institucionals.