El Lleida Esportiu va aconseguir un avantatge mínim davant el Reial Madrid Castella en el partit d'anada de la segona eliminatòria de la fase d'ascens a Segona Divisió A. Els lleidatans, que van jugar 20 minuts amb un home més, no van traduir la seva superioritat en més gols i els madrilenys van sortir vius del Camp d'Esports.

El partit es va posar ràpidament de cara per als lleidatans, que en el minut 7 van aconseguir avançar-se gràcies a un gran gol de volea d'Óscar Vega. El Reial Madrid va quedar tocat amb aquest gol i el Lleida va disposar de diverses ocasions més per marcar, tot i que sense sort en la rematada. Al final, victòria per la mínima que deixa l'eliminatòria encara oberta.

En la resta d'eliminatòries, tampoc es va produir una victòria clara que pugui donar un equip favorit de cara a la tornada, tot i que els que ho tenen millor son l'Hèrcules d'Alacant i el Sevilla B, que van aconseguir les seves victòries fora de casa, als camps de Toledo i UD Logronyès, respectivament, també amb el resultat d'un gol a zero. L'exjugador del Girona ?Chechu va marcar el gol dels alacantins al Salto del Caballo. En la quarta eliminatòria, el Cadis va aconseguir superar el Racing de Santander (1-0), amb els ex-Girona Migue, titular, i Jandro, que va sortir a la segona part.

Els partits de tornada es jugaran el proper diumenge i, després d'aquests, encara quedarà una eliminatòria per decidir qui acompanyarà Reus i UCAM Múrcia a Segona Divisió A.

Pel que fa a l'eliminatòria que queda per definir el campió de Segona Divisió B, entre el Reus Deportiu i l'UCAM Múrcia va acabar amb empat a zero, i ara mancarà la tornada per acabar de definir qui és l'equip que s'alçarà amb el títol de campió de la categoria.