L'esperat anunci del fitxatge d´Eric Surís com a nou entrenador de l´Spar Citylift Girona ha acabat arribant aquest matí posant punt i final a unes setmanes de dubtes per l´encaix entre la nova tasca del tècnic dirigint un equip professional, i el seu vincle històric amb el GEiEG, on exercia de director tècnic de la secció de bàsquet. Dimecres, en una reunió de la Comissió Esportiva, el Grup va donar via lliure a Surís per fitxar per l'Uni i el jove tècnic gironí accepta el repte de fer el salt a l´elit després d´entrenar també el Salt masculí a Lliga EBA en les últimes temporades.

El nom d´Eric Surís era el que més agradava des de feia temps als responsables esportius de l´Spar Citylift Girona que, després de tenir una relació poc fluïda amb Miguel Ángel Ortega, que va acabar sent destituït, volien optar per una persona de Girona, que conegués bé les particularitats del club, i de la seva gent. Surís serà el setè entrenador que haurà passat per la banqueta de Fontajau d´ençà de l´ascens a LF-1 després d´Anna Caula (dues etapes), Joan Carles Díez, Ramon Jordana, Roberto Íñiguez, Miguel Ángel Ortega i Xavi Fernández.

Suris arriba al club amb el seu propi cos tècnic i, de moment, es farà càrrec d´una plantilla en la que hi ha confirmats els noms de Noemí Jordana, Rosó Buch, Ify Ibekwe, Haley Peters, Artemis Spanou i Sofia Silva.