13 de juny de 2016
13.06.2016

Robert Chamizo es proclama campió de l'Open Santi Silvas

Stephane Houdet guanya Joachim Gerard en l'exhibició internacional entre els dos millors tennistes en cadira de rodes del món (6-2 i 6-1)

13.06.2016 | 07:25
Robert Chamizo guanya l´Open Santi Silvas disputat a Olot.

Roberto Chamizo es va proclamar campió de l'Open Santi Silvas per un 7-6, 2-6 i 3-6 contra Quico Tur. En un partit marcat pel bon nivell dels dos tennistes, Chamizo va anar guanyant terreny a Tur fins a fer-se amb la victòria. "Jugo amb tu i no contra tu", aquestes van ser les paraules que el jove madrileny va dedicar al seu amic i contrincant, durant l'entrega de trofeus. Quico Tur, molt estimat dins la Fundació tant per la seva vessant professional com personal, també va rebre un reconeixement per part de l'organització.
L'Open 2016 es va tancar amb una gran exhibició internacional a càrrec dels 2 millors tennistes en cadira de rodes del món. El número 1, Stephane Houdet, es va enfrontar i va guanyar al número 2 Joachim Gerard en la final del round robin amb un resultat de 6-2 i 6-1.

L'analisi de la final
"Avui no he estat fi, he comès molts errors", així s'expressava Quico Tur després de perdre davant Roberto Chamizo el torneig del quadre nacional individual Santi Silvas. "Tot i que no és excusa, durant 4 dies he jugat els individuals i dobles del quadre nacional però també els individuals i dobles del round robin internacional, motiu pel qual he arribat més cansat del que esperava". De totes maneres, "el joc de Chamizo és molt bo, molt constant i ràpid". Ambdós jugadors van agrair a l'organització la possibilitat de participar en tornejos com el Santi Silvas. "És un plaer venir aquí i una il·lusió per tots nosaltres que s'organitzin competicions com la vostra", van sentenciar.
L'entrega de trofeus es va realitzar a la pista principal de les instal·lacions del Club Natació Olot. Tommy Robredo, president de la Fundació, també va mostrar la seva satisfacció per la gran implicació dels voluntaris, però també de les empreses i institucions, que "un any ens han donat el seu suport. Sense vosaltres això no seria possible".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes