Quique Sánchez Flores, el nou tècnic de Espanyol per a les tres pròximes temporades, va assegurar que a aquestes altures de la seva carrera allò que el mou és "el cor" i que li agraden els equips que "volen tornar a ser el que van ser". Durant la roda de premsa de presentació, Sánchez Flores ha anat desgranant el seu ideari tècnic. "Estem esperant a construir l'equip, no hem parat en les tres últimes setmanes. Volem encertar en la selecció dels jugadors", va comentar el nou tècnic blanc-i-blau.

Durant la roda de premsa de presentació, Sánchez Flores va anar desgranant el seu ideari tècnic. "Estem esperant a construir l'equip, no hem parat en les tres últimes setmanes. Volem encertar en la selecció dels jugadors", va comentar. L'equip busca per a aquesta nova etapa "jugadors compromesos i amb bona mentalitat" per construir "un equip sòlid i que s'adapti a les circumstàncies de la competició".

Quique Sánchez va comentar que la idea és que l'equip estigui lluitant per les posicions de la una a la deu, no pels llocs del deu al vint. "Vull un equip que jugui bé a futbol i que tingui equilibri entre la defensa i l'atac", va dir.

Sánchez Flores, de 51 anys, va admetre que disposava de més bones ofertes, però que ja es mou per allò que li dicta el cor. "Vull gaudir de la meva feina i transmetre-ho", va comentar el tècnic, que s'ha congratulat pel fet que en aquestes tres setmanes en les quals ja ha treballat amb l'equip, no hagi transcendit cap decisió. "Fa 30 anys que estic en aquesta professió i no sé el que és treballar sense pressió. Tot el que ocorri és a través de la pilota, però és clar que el primer any serà més difícil", va indicar Sánchez Flores.

Respecte a la plantilla que ha de confeccionar-se a l'Espanyol, ?Sánchez Flores ha comparat la situació amb la viscuda en el seu moment quan va arribar al Watford, club de la Premier al qual va entrenar l'any passat. "Necessitem canvis i això requereix temps. Cal fer les coses bé i intentar fallar tan poc com es pugui, això és fonamental", va insistir Sánchez Flores.