El Barcelona Lassa rep avui (19.00, La 1 i Canal+Deportes) al Reial Madrid en el segon partit de la final de la Lliga Endesa, en què buscarà explotar la seva millor virtut, la defensa, per col·locar el 2-0 en el marcador i assegurar-se un hipotètic cinquè partit al Palau Blaugrana. Els blaugranes són conscients que, a 100 punts, al Reial Madrid pots guanyar-li un partit de cada deu, i que aquesta probabilitat ja es va esgotar dimecres, quan una cistella sobre la botzina de Stratos Perperoglou va donar un triomf èpic als catalans (100-99).

El Barça té un handicap important en aquest segon partit de la sèrie: la lesió de Tomas Satoransky. El base txec va demanar el canvi en la recta final del partit per uns problemes musculars que podrien impedir-li jugar avui. l seu substitut natural, el porto-riqueny Carlos Arroyo, no va jugar ni un sol minut en el partit d'ahir. Pascual no hi va confiar i va apostar per l'escorta Pau Ribas per donar descans a Satoransky en algunes fases del partit. Si el txec no està en condicions d'actuar avui, el Barcelona tindrà un seriós problema en la direcció.