Jaume Duran encetarà la sisena temporada com a jugador del Palamós amb 32 anys i després d'haver defensat els colors del Peralada els tres últims cursos. Fa tres temporades, la 2013-14 i sota la presidència de Miquel Aguilar, l'ex-Girona es disposava a iniciar la seva sisena temporada al degà. Pocs dies abans de començar la Lliga el club palamosí superava les 16 fitxes de jugadors majors de 23 anys i calia desprendre's d'un jugador. L'escollit va ser sorprenentment Jaume Duran i la sortida del banyolí d'un club on hi portava cinc temporades va ser més aviat traumàtica. El mateix jugador ho reconeixia durant la seva presentació. "La forma com vaig marxar l'últim cop no va ser la més adient perquè jo m'estimo el Palamós". L'extrem afegia que "estic molt agraït a en Joan per l'oportunitat de tornar a un club que considero casa meva i al qual mai he guardat rencor per allò que va passar".

Jaume Duran va confessar que aquell mal record ha tingut un pes important en la decisió de tornar a Palamós. "Sempre he tingut l'esperança de poder tornar per treure'm aquella espina clavada i per això no m'ho vaig pensar dues vegades".

Homenatge a Condom

Que per primera vegada en la història un palamosí dirigeixi a un equip de la Primera és un fet que mereix un reconeixement i així ho farà l'equip de govern del consistori. Aquesta nit, el Teatre Auditori la Gorga de Palamós acollirà la 12à Gala de l'Esport palamosí per cloure el curs 2016-17. L'Ajuntament de Palamós a banda de destacar els magnífics resultats d'Adel Mechaal (Team New Balance), dels prometedors registres del planter de l'Associació Atlètica Palamós, de l'ascens de l'equip de bàsquet a Primera Catalana o dels quatre ascensos dels equips de futbol base del Palamós CF, també farà un reconeixement a un palamosí que està triomfant lluny de casa. Es tracta de Jordi Condom, un home que a les files del degà, menys de president, ha fet tots els papers de l'auca. El tècnic de l'Eupen belga rebrà un guardó per haver conduit a l'equip a Primera Divisió. Mai abans, un palamosí havia dirigit cap equip de la Primera i Condom a partir del curs 2016-17 serà el primer.