L'Espanyol va anunciar ahir mitjançant un comunicat el fitxatge de l'extrem esquerrà José Antonio Reyes per a les dues pròximes temporades, només a l'espera que superi la revisió mèdica que se li practicarà en les pròximes hores. El nou jugador espanyolista serà presentat aquesta tarda (16.00) a l'estadi de Cornellà-El Prat.

L'entitat catalana ha informat que el compliment del segon any de contracte està «supeditat al rendiment esportiu» del futbolista en la propera campanya. El jugador complirà 33 anys el mes de setembre vinent i atresora una extensa i prolífica carrera professional, tant a Espanya com a l'Arsenal i el Benfica.

Reyes, internacional absolut i amb més de 300 partits a Primera divisió, procedeix del Sevilla. El futbolista es converteix així en la segona incorporació del projecte blanc-i-blau per a la campanya 2016-17, després del fitxatge del porter Roberto Jiménez, procedent de l'Olympiacos grec. El nou projecte espanyolista, que dirigirà des de la banqueta Quique Sánchez Flores, segueix agafant cos amb la idea de crear una plantilla competitiva que il·lusiona els aficionats i pugui lluitar, a mitjà termini, per objectius alts.