L'Olot no perd el temps i ja fa dies que treballa en la configuració de la plantilla de la temporada que ve. Sense obsessionar-se ni fixar-se l'objectiu ineludible de tornar a Segona B, el conjunt garrotxí intentarà lluitar per estar entre els millors. En aquest sentit, el secretari tècnic, Sergi Raset, està incorporant peces de mica en mica al projecte. El darrer a afegir-s'hi ha estat el capità Abel Solé, que ha arribat a un acord amb el club per continuar una temporada més al Municipal. El capità, de 35 anys, és un referent al vestidor i ha estat un jugador important les darreres temporades. Malgrat el descens, Abel Solé ha decidit seguir apostant pel club de la seva terra i continuar una temporada més. Abel Solé s'afegeix a Uri Santos i Blázquez, que van renovar dies enrere. En canvi, Jorge Rojas no seguirà.

Oportunitat per a Amargant

D'altra banda, el capítol d'incorporacions s'ampliarà amb l'arribada del jove davanter Sergi Amargant, procedent de l'EF Bosc de tosca. Amargant ha marcat 21 gols en 32 partits aquest temporada a Segona Catalana i s'ha guanyat una oportunitat a Tercera Divisió. El davanter ja va defensar la samarreta del club garrotxí en categories inferiors.

L'Olot també té força ben encarrilada la contractació de l'extrem Dembo Batchilly, que ahir es va desvincular del Llagostera, amb el filial del qual ha jugat aquesta temporada a Segona Catalana. Dembo, de 23 anys, es va formar al planter del Girona, on va coincidir amb Sergi Raset, que el coneix bé d'aquella etapa.