El Llagostera ha tancat avui dues noves incorporacions. Oriol Alsina està remodelant de dalt a baix la plantilla que haurà de lluitar, des de Segona B, per tornar a la Liga2 i està aconseguint jugadors de molta reputació. Avui ha tancat el central Rodri (KAS Eupen) i el migcampista Marc Martínez (Lleida).

Rodri va nèixer va néixer a Mataró i de ben jove ja va despuntar a les categories inferiors del Barça on hi va estar quatre temporades alternant el filial a Segona B amb aparicions al primer equip. Es va proclamar campió d'Europa amb el Barça del triplet (2005-06). Després de la seva estada al Camp Nou, va passar per Deportivo, Almería, Poli Ejido, Salamanca, Hércules i Rayo Vallecano. El Kas Eupen belga, entrenat per Jordi Condom, ha estat el seu últim club, i ha assolit l'ascens a la màxima categoria.

Marc Martínez, de 30 anys, arriba procedent del Lleida. El futbolista, d´1´72 metres d´altura i 66 quilos de pes, és natural de Navarcles (Bages). El jugador, format també a la pedrera del FC Barcelona, suma deu temporades d´experiència a Segona Divisió B, onha militat al Real Valladolid B, Conquense, l´Águilas, el Roquetas, el Sant Andreu i el Nàstic. A la vegada, també ha aconseguit un ascens a Segona A, categoria en què va pertànyer a l'Osca.