El Llagostera va sortir derrotat per la mínima del Sagnier després d'un partit en el que els d'Alsina haurien pogut aconseguir algun gol si haguessin tingut més sort de cara a porteria, doncs d'ocasions no els en van faltar.

El partit va començar amb un avís del Prat, mitjançant Javi Lara, que va intentar sorprendre, sense èxit, Moragón amb un xut llunyà. Era el minut 2 i, davant l'empenta dels locals, el Llagostera no acabava de situar-se amb comoditat sobre el terreny de joc. De fet no va ser fins al minut 19 que els gironins van trobar el camí cap a la porteria, en què Rubén va aconseguir rematar amb el cap, tot i que sense perill per a Sergio.

Seguidament, però, quan els d'Alsina començaven a rutllar, va arribar el primer i únic gol del partit. Óscar Muñoz aconseguia connectar un bon remat de cap per batre Moragón. En els minuts finals de la primera part, el Llagostera va arribar més a l'àrea rival però sense sort de cara a porteria.

A la segona, tot i que no hi va haver gaire joc, interromput pels constants canvis propis d'un partit de pretemporada, el Llagostera va disposar de bones ocasions que, o bé eren aturades pel porter local o bé acabaven anant fora dels tres pals, fent que el gol d'Óscar Muñoz fos l'únic del partit.