Després d'uns mesos de juny i juliol per descansar, el nou Bordils de Pau Campos va tornar el dilluns a la feina. La baixa d'Eduard Nonó i les dues incorporacions que s'han realitzat han estat els temes a tractar durant aquest període per a l'equip bordilenc.

Comença un nou any, el quart consecutiu, a la segona categoria estatal d'handbol per al conjunt gironí. La setmana passada es coneixia el calendari i el Bordils va saber que debutarà el 10 de setembre a la pista del Covadonga asturià. «El gran objectiu d'aquesta pretemporada és arribar al debut a la Lliga en un òptim estat de forma i amb les idees clares a nivell tàctic», destaca l'entrenador de l'equip, Pau Campos.

I és que tot i començar aquest dilluns la pretemporada, el mateix tècnic es va mostrar molt content per l'estat de forma en què van arribar tots els jugadors al primer entrenament. «Estic molt satisfet perquè es nota que han treballat durant l'estiu. Això indica la implicació que tenen tots amb el projecte i ens estalvia molta feina sobretot pel que fa a preparació física», assegura Campos.

L'equip anirà progressant durant les pròximes setmanes pel que fa a la càrrega d'entrenaments i aniran augmentant de amica en mica les sessions a mesura que els jugadors es vagin aclimatant del tot. Durant aquest període i fins que comenci la competició oficial, el Bordils disputarà tots els amistos de preparació al pavelló blanc-i-verd.

L'any passat van arribar a debutar amb l'equip fins a 7 jugadors del filial, que enguany jugarà a la Lliga Nacional. Pau Campos afirma que «aquesta temporada segur que tornaran a tenir protagonisme. A casa, en vindran dos com a mínim cada partit i a fora, depenent dels jugadors que tinguem disponibles amb el primer equip, també vindran a reforçar-nos». Alguns dels jugadors del segon equip ja estan fent la pretemporada sota les ordres del tècnic gironí.

La baixa d'Eduard Nonó, que ha fitxat pel Bidasoa d'Irun, serà sensible per a l'equip però l'entrenador té clar que «cap jugador tindrà la pressió de subsituir-lo». Campos té clar que «hem de buscar la manera de contrarestar el que ens aportava Nonó amb nous sistemes, noves variants i explotar al màxim les nostres virtuts».

Per la seva banda, han arribat dos jugadors per completar la plantilla. El primer és Mario Martínez, procedent de la Roca, al qual Campos defineix com «polivalent, ràpid i explosiu». El segon és Oriol Masmiquel, que va estar aturat per motius laborals i que torna a Plata amb el Bordils. «És un pivot molt corpulent, costarà molt que els rivals el moguin», destaca Pau Campos de Masmiquel.