Victòria convincent del Peralada en el duel de filials davant el Girona B. El partit, disputat a Sant Ponç, va ser el segon duel de preparació del conjunt d'Arnau Sala i també del de Nacho Castro.

El partit va servir als dos e?quips per seguir posant-se en forma i tots els jugadors de les dues plantilles, fins i tot els que estan a prova, van tenir els seus minuts. El Peralada va marxar al descans amb un avantatge de dos gols al marcador gràcies a les dianes de Konaré, al minut 20, i de Keita, sis minuts després.

El conjunt xampanyer va treure dos equips molt diferents a les dues parts i l'experiència i qualitat dels seus jugadors, algun debutant com Xavi Boniquet, van decantar la balança.

A la represa, Pablo Carbonell va ampliar diferències a l'electrònic amb un gran gol olímpic. El seu servei de cantonada va entrar directament a la porteria defensada per Pol. Poc després, al minut 62 i enmig d'una roda de canvis continua a la segona part per part dels dos equips, el jugador a prova Garré va marcar el quart gol per l'equip d'Arnau Sala. Un minut després, Pepu Soler, des del punt de penal, va fer el gol de l'honor pel Girona B.

Dissabte, el Peralada jugarà un triangular a Besalú i el Girona B visitarà La Jonquera diumenge.