El francès Samuel Umtiti, que inicialment havia d'incorporar-se als entrenaments del primer equip barcelonista demà, es va entrenar ahir a la Ciutat esportiva Joan Gamper del FC Barcelona. Umtiti, un dels quatre fitxatges per a la temporada que ve, va participar en un entrenament en el qual també hi va ser Cristian Tello, que no compta per a Luis Enrique i segueix sense anar convocat amb l'equip.

Amb la tornada d'Umtiti i la de Lucas Digne, que ja va debutar amb l'equip jugant mitja hora a la segona part del partit a Wembley contra el Liverpool, i que també va començar-se a entrenar abans d'hora, únicament queda per incorporar-se a la disciplina barcelonista André Gomes, que està citat per dilluns que ve. Els altres tres fitxatges -Digne, Umtiti i Denis Suárez- ja estan a disposició de Luis Enrique.

Tots ells i a l'espera de si es produeix alguna altra novetat, es presentaran davant la seva afició el proper dimecres al Trofeu Joan Gamper, al Camp Nou. A més, Umtiti i Gomes ja podrien tenir minuts per estar disponibles per a la Supercopa d'Espanya dels dies 14 i 17 d'agost.