El Reial Madrid, vigent campió de la Lliga de Campions, i el Sevilla, que repeteix regnat a la Lliga Europa, voldran ser els supercampions a Trondheim (Noruega), en la reedició de la final de la Supercopa de fa dues campanyes, en la qual es disputen el primer títol oficial de la temporada (20.45, TV3).Amb l'antecedent de la final de 2014 a Cardiff, el francès Zinedine Zidane i Jorge Sampaoli encaren la seva primera prova de foc després de les pretemporades en què els madrilenys han seguit en la mateixa línia de la temporada passada i els sevillans han optat per una nova etapa de la mà del preparador argentí.

Condicionat per la baixa de la seva màxima estrella, el portuguès Cristiano Ronaldo, lesionat a la final de l'Eurocopa, i pels descartats Gareth Bale i l'alemany Toni Kroos o el portuguès Pepe, Zidane haurà de recomposar un onze titular de garanties. Keylor Navas tampoc serà a la porteria, on jugarà Kiko Casilla. El Reial Madrid busca la seva tercera Supercopa amb un sol fitxatge a l'equip titular, Álvaro Morata, que torna a casa després del seu pas pel Juventus italià.

Mentrestant, el Sevilla, únic equip que disputa la final de la Supercopa d'Europa tres anys consecutius, afronta un inici de temporada vertiginós, amb l'opció de conquistar dos títols, ja que també jugarà contra el Barça la Supercopa d'Espanya. És l'arrencada de l'ambiciosa aposta per Sampaoli després de l'exitós periple a Nervión d'Unai Emery.

Aquesta aposta atacant del tècnic argentí per un 3-4-3, de pressió total per tot el camp, s'ha comptat per victòries durant la pretemporada i tindrà a Trondheim la seva revàlida amb els molts jugadors nous que la direcció esportiva sevillista ha posat en mans de Sampaoli.