El francès Samuel Umtiti i el portuguès André Gomes es van sumar ahir als entrenaments del Barça, per la qual cosa el tècnic Luis Enrique disposa de tota la plantilla al complet, excepte els olímpics brasilers Neymar i Rafinha.

Umtiti ja s'havia entrenat pel seu compte a les instal·lacions del Barça dissabte passat i Gomes es va incorporar a una setmana d'entrenaments que culminarà amb dos compromisos immediats: el trofeu Joan Gamper i la disputa de l'anada de la Supercopa d'Espanya davant el Sevilla. Després de la contundent derrota contra el Liverpool, el Barça esgotarà aquesta setmana d'entrenaments per ajustar automatismes i acumular sessions de treball en aquest inici de temporada.

Dimecres, els blaugrana es presentaran davant la seva afició contra el Sampdoria italià, en el primer dels actes previstos per commemorar el 25è aniversari de la consecució de la primera Copa d'Europa del club català. No jugarà aquest partit Thomas Vermaelen, ja que ahir es va fer oficial la seva cessió al Roma.