L'Olot de Ramon Calderé va emportar-se la victòria en el penúltim duel de pretemporada davant el Bosc de Tosca, que tot i la diferència de categoria (milita a Segona Catalana) va fer un bon paper. A la primera meitat, domini olotí però el Bosc de Tosca va avisar a la mitja hora de joc, amb un xut de Serra que Micaló va rebutjar sota la mateixa línia de gol.

A la represa, l'Olot va augmentar lleugerament el ritme i va ser quan va desnivellar el marcador. I curiosament, els dos gols van ser obra de defenses. El primer el va anotar Escudero, al minut 61 i després d'un servei de cantonada. A deu minuts per al final, Lluc Banús va col·locar el 0 a 2 al marcador amb un bon cop de cap.

El proper i últim partit de l'Olot serà aquest dissabte, al municipal davant l'Espanyol B, equip de Segona Divisió B.