El porter alemany del Barcelona Marc-André ter Stegen ha patit avui un esquinç en el lligament lateral intern del genoll esquerre i es perdrà l'anada de la Supercopa d'Espanya que el Barcelona disputarà diumenge que ve contra el Sevilla.

Segons ha informat el club blaugrana en un comunicat, el porter teutó ha patit l'esmentada lesió a l'entrenament que el primer equip ha realitzat aquest matí a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.

El club no ha precisat els dies de baixa, però sí que ha confirmat que no estarà a disposició del tècnic blaugrana Luis Enrique Martínez amb vistes al partit que diumenge que ve tindrà lloc en el Sánchez Pizjuán.

Ter Stegen es produeix aquesta lesió en ple debat a la porteria blaugrana, després que en les últimes setmanes tant ell com Claudio Bravo s'hagin reunit amb el club presentant diverses ofertes de clubs interessats a contractar els seus serveis.

No obstant això, el club ha subratllat que els dos porters són intransferibles i ha recordat que qualsevol negociació passa pel pagament de les respectives clàusules de rescissió (80 milions Ter Stegen; 40 milions Claudio Bravo).