La Jonquera, que enguany s'estrenarà per primera vegada a Tercera Divisió, va jugar ahir al camp de l'Agullana el darrer partit de pretemporada que va acabar amb una clara victòria dels d'Àxel Vizuete (1-7). Al descans del partit, els fronterers ja havien deixat clar la superioritat de categoria (1-3). Coro i Javi Amigo -amb dues dianes- van obrir la llauna per part de La Jonquera.

A la segona part, enmig de canvis i diferents proves per part del tècnic Axel Vizuete, La Jonquera va ampliar l'avantatge al marcador fins a arribar a fer set gols. Els golejadors a la represa van ser Brice, en dues ocasions, i van repetir Coro i Javi Amigo, aquest últim aconseguint un hat-trick.Ara ja s'han acabat les proves. Els empordanesos tenen una setmana per preparar el proper partit al camp d'un històric com l'Europa. Debut a Tercera Divisió a un escenari molt complicat i que els fronterers volen que sigui inoblidable.