Després de golejar el Sevilla en l'estrena de la lliga (6-2), la plantilla del Barcelona ha tornat aquest matí a la feina i ho ha fet sense el porter Claudio Bravo, qui en les pròximes hores podria tancar el seu fitxatge amb el Manchester City de Pep Guardiola.

El secretari tècnic del Barcelona, Robert Fernández, va confirmar ahir que el club ha arribat a "un principi d'acord" amb el City pel traspàs del porter xilè.

I aquest matí, amb permís del club, Bravo ja no s'ha entrenat amb la resta dels seus companys, encara que sí que s'hi ha acostat a la Ciutat Esportiva per acomiadar-se d'ells, abans de viatjar al seu nou destí.

Luis Enrique ha dirigit aquest matí una sessió d'entrenament amb els jugadors disponibles del primer equip i que ha estat de recuperació per als que van ser titulars contra el conjunt sevillà. Han completat l'entrenament els futbolistes del Barça B Suárez, Marlon, Kaptoum, Cambra, Mújica i Carbonell.

L'equip blaugrana gaudirà ara de dos dies de descans i tornarà als entrenaments dimecres que ve, en una sessió que començarà a les 9.30 hores i que es farà a porta tancada.